2008.01.06. 00:00 Bagarella

Okay Italia, Körút

Szebb napokat is látott már

Nos, ha a tulajdonos/ügyvezető/szakács olvassák ezt a bejegyzést... khm... Blogomban kizárólag az olasz (tehát az üzemeltető/tulajdonos) vendéglátóipari egységekről írok, nem pedig azokról a magyar helyekről, amelyeknek közük nincs Itáliához, maximum a nevükben. Bár az Okay Italia tudomásom szerint olasz tulajdonú, de a színvonal sajnos sokat romlott az évek alatt. A kaja...gulp...gulp... hogy diplomatikus legyek, abszolút nem jó, és igencsak távol áll a remek digó étkektől. Ide is főleg magyar közönség jár, akiknek dunsztjuk sincs az olasz konyháról, és ezért nem is reklamálnak.

Hogy mi az igazán jó olasz étterem? Ahová olasz törzsvendégek járnak, és ebéd/vacsoraidőben alig hallani magyar szót :)

3 komment

Címkék: okay italia


A bejegyzés trackback címe:

https://italiano.blog.hu/api/trackback/id/tr15293885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helgus 2008.02.08. 21:38:14

Látom, nagyon profi vagy. Ajánlanál pár valóban olasz helyet, ahová érdemes elmenni? Köszi, Helgus

Hapci 2008.03.17. 23:00:31

Ez a hely pár (4-5) éve még elég jó volt, mindenesetre messze a Don Pepék és Il Trenók felett. A név/franchise rokonában viszont a Nyugatinál borzalmas élményeink voltak.
Azóta nem voltam egyikben se. Ezek szerint ez is hozzá romlott? Netán a Nyugati téri csapat (brrr) vette át az üzemeltetést?

Bagarella 2008.05.09. 21:29:05

@Hapci

Megkésve bár, de... Igen, pár éve élte fénykorát az Okay Italia, még a nagy pizzéria-dömping előtt. Megoszthatod a történetedet, szívesen látnám, mi tetszett, mi nem tetszett, mit fogyasztottál, stb.

Szép napot!
N.
süti beállítások módosítása