2008.04.10. 10:17 Bagarella

Da Wally

Kis fővárosunk szinte egyetlen "cucina casalinga" olasz étterme, azaz egy olyan hely, ahol a specialitások mellett az igazi házias olasz ízeket is megkóstolhatja a kedves vendég. Semmi pucc, kötetlen és baráti a hangulat, széles étel- és pizzaválaszték, megfizethető és finom olasz borok, gyors és készséges pincérek, mindig vidám, fiatal, kedves olasz üzletvezetőnő.

Íme egy friss, áprilisi értékelés az étteremről, érdemes elolvasni.

www.pm.hu/index.php?sect=gasztro&alsect=cikk&id=350

Szinte érthetetlen, hogy miért nem ismertebb a Da Wally - talán a XI. kerület túlságosan kiesik a city-be szokott jónépnek. Higgyetek nekem: ár-érték viszonyban magasan veri a belvárosi helyeket. Egyszerű, tiszta, otthonos. A kedvencem.

10/10 pont. Bravo!

3 komment

Címkék: budapest olasz da okay ristorante italiana wally


A bejegyzés trackback címe:

https://italiano.blog.hu/api/trackback/id/tr43429555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Pesto 2008.04.27. 14:05:07

Tiszteletünket tettük tegnap este a Da Wallyban. Ha valaki, akkor Te igazán tudhatod, hogy hova érdemes menni egy jó olasz vacsoráért :-)

2 főre 7E Ft-ot hagytunk ott, antipasto+ főétel (hús) + desszert + italok , majd a végén az elmaradhatatlan olasz ristretto kávé, ami meglepően jó Wallyéknál.

Réka 2008.05.01. 22:02:15

Már kommenteztem az olasz éttermes bejegyzésedbe, de még egyszer a da Wally™ ra szavazok ha lehet. A szakácsuk egy zseni, kérésre bármit elkészít (kisgyerekes anyukaként ez fontos szempont), és az üzletvezető, Martina is bűbájos. Üdvözlettel: Réka

bcn2008 2012.01.26. 21:04:12

Még friss az "élmény", most értünk haza.
Az üzletvezetőnő valóban nagyon kedvesnek tűnt, bár a mi asztalunknál nem járt. Annál inkább a beugró pincérlány, aki miután felvette a rendelést, visszajött és közölte, hogy nincs kagyló. Igazából szerintem az életemet köszönhetem ennek. Másodszorra azzal jott vissza, hogy elfogyott (!) a kemencés krumpli és főtt krumpli sincs, de egyébként is túl hosszú idő elkészíteni. Mi van? Na itt kellett volna kifordulni. Nem tettük. Sajnos. Egyébként azt is hozzátette, hogy nem ajánlja a branzinot, ami egyébként a séf ajánlata volt az étlapon, mert fagyasztott , és kb. másfél (!) óra míg kiolvad. Sajnos még így is maradtunk, mert olvastunk egy-két jó kritikát. A leves rossz volt, a hal fagyasztott és íztelen, a grill zöldség olajos. Rosszul lettünk, fizettünk és eljöttünk. Lehet, hogy balhézni kellett volna, nem akartunk, mert évfordulót ünnepeltünk és szerettük volna a magunk számára nem totálisan elrontani az estét.
1 üveg bor, két leves és két főétel 12.500 Ft volt. Drága és rossz, annyira, hogy még mindig a hányingerrel küzdünk mindketten. Tényleg örülök, hogy nem volt kagyló, kicsit félek, milyen mellékhatásai lettek volna. Muszáj volt leírni.
Andrea
süti beállítások módosítása