2009.05.03. 14:12 Bagarella

Millennium da Pippo

 Millennium da Pippo, Andrássy út

A jó bornak nem kell cégér, így nem szükséges, hogy ódákat zengjek az Andrássy út ás Rózsa utca sarkán található hangulatos szicíliai-olasz étteremről. Amióta megnyílt, anyagi helyzetemtől függően hetente-kéthetente egyszer biztosan ott vacsorázom. Mert megérdemlem :)

      Most is hangsúlyozom, hogy sem íróember, sem gasztroblogger nem vagyok, így nem fogok részletes elemzést írni a vitello tonnato-jukról, vagy a tipikus szicíliai halételeikről. Már akkor törzsvendég voltam amikor még maga Pippo állt a konyhában, és évek múlva is visszajárok, a külföldi látogatóimat, üzletfeleimet is mindig ide hozom. Szerintem mindent elmond a helyről, hogy Budapest olasz lakosságának nagy része ezt a ristorantét preferálja, legyen szó követségi munkatársakról, üzletemberekről, kisvállalkozókról, családanyákról. Sőt: előfordulnak itt magyar, sőt olasz "hírességek" is, annak ellenére, hogy ez nem egy "to see and to be seen" jellegű étterem. De akkor is az örök kedvencem marad!

1062 Budapest,, Andrássy út 76.

www.milllenniumdapippo.hu

 

2 komment

Címkék: budapest olasz étterem pizza da pippo millennium délolasz


A bejegyzés trackback címe:

https://italiano.blog.hu/api/trackback/id/tr491161225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medelin 2010.11.24. 11:49:21

Örök kedvenc a Millennium:)

HARCOS77 2011.04.23. 01:19:02

Debreceni megfelelője a Trattoria Trinacria da Pippo,Batthyány u.4.
süti beállítások módosítása